EV-box laadzuil

Zuilmodel EV-box van Stap Zon ElektraDe laadzuil voor openbare locaties heeft in de onderkant een netbeheerdersbox (die apart te verzegelen is) en een hoofdschakelaar. De laadzuil is voorzien van 2 laadpunten (apart afgezekerd), Mode 3 controller, GPS Positiebepaling en gsm communicatiemodule.

Tijdens het laden is de stekker in het laadstation vergrendeld. Na het beëindigen van de laadsessie worden de transacties naar de BackOffice verzonden. De beheerder kan zelf de tarieven vastleggen en publiceren middels Google Maps.
Deze laadzuil van EV-Box is uitermate geschikt voor gemeentes en openbare, druk bezochte locaties.

De netbeheerdersbox heeft een IP67 classificatie en voldoet aan alle eisen en veiligheidsvoorschriften van de netbeheerders. De laadzuil is voorzien van 2 laadpunten (Type 2), RFID reader, Mode 3 controller, GPS positiebepaling en GSM communicatie module. Elk laadpunt is apart afgezekerd. Hierdoor zullen de overige functies en het andere laadpunt gewoon blijven functioneren in geval van een gebruikersfout.

Verschillende uitvoeringen EV-box laadzuil:

  • S3162 – 1100 3 fase, 16A, 11 kW, incl. aardlekschakelaars en installatie automaten
  • S3322 – 1100 3 fase, 32A, 22 kW, incl. aardlekschakelaars en installatie automaten

EV-box BackOffice

De laadzuilen zijn geschikt voor gebruik met alle typen laadpassen die er in de markt gebruikt wordt. De laadzuil wordt standaard geleverd met een EV-Box BackOffice abonnement.

Met de BackOffice van EV-Box wordt laden inzichtelijk. Met deze software vindt de gehele registratie en administratie van uw laadstation plaats. Het zorgt  ervoor dat uw laadactiviteiten in beeld komen  en overzichtelijk maakt. Het registeren van uw laadpaal en laadpas(sen) doet u ook in de BackOffice. Hiermee activeert u de laadpaal en kunt u hem o.a. beschikbaar maken voor openbaar gebruik (al dan niet tegen betaling).

Een abonnement op dit ingenieuze systeem ontvangt u de eerste 3 maanden GRATIS. Daarna kiest u de door u gewenste abonnementsvorm: Full, DataOnly of FirmWareOnly.

Wilt u meer weten over de EV-box laadzuil of een passende oplossing voor uw specifieke situatie?

Offerte aanvragenBel Stap Zon Elektra op 026 – 47 22 928Bezoek Stap Zon Elektra