Zonnepanelen

Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier in (een deel) van de stroombehoefte in uw woning. Bij de productie van deze vorm van elektriciteit komen namelijk geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrij! Ook in Nederland is er doorgaans voldoende zonneschijn om rendement uit uw investering te halen!
Zonnepanelen van Stap Elektra

Zonnepanelen van A-kwaliteit

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit producten en goede garantievoorwaarden. U krijgt vooraf duidelijk en helder advies en de zonnepanelen worden vakkundig op het dak van uw woning of schuur gemonteerd. Desondanks is de prijs-kwaliteit verhouding van onze zonnepanelen uitermate goed!

Vergunning

Voor het laten plaatsen van zonnepanelen heeft u geen vergunning nodig tenzij uw pand een monument is of behoort tot beschermde stads- of dorpsgezichten. Doe voor de zekerheid even navraag bij uw gemeente!

Subsidie

De overheid heeft  in 2013 voor het laatst subsidie voor zonnepanelen ter beschikking gesteld. In 2012 was de subsidiepot € 22 miljoen (deze is volledig opgegaan) en in 2013 zelfs € 30 miljoen.

Particuliere huishoudens kunnen subsidie voor 15% van het aankoopbedrag van het materiaal (zoals panelen en omvormers) aanvragen. Na 2013 stopt deze subsidieregeling voor zonnepanelen.

Zonnepanelen op schuine daken

Er zijn vele soorten schuine daken waardoor het montagesysteem flexibel moet zijn. Wij hebben diverse systemen die makkelijk dan daardoor budgetvriendelijk te monteren zijn.

Zonnepanelen op platte daken

Platte daken op (utiliteits)gebouwen bieden gratis ruimte en zijn vaak groot genoeg voor een winstgevende extra functie. Wij beschikken over solar montage systemen die met aandacht voor dak- en windbelasting op platte daken zijn ontwikkeld en daardoor voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Zonnepanelen in open velden

OPen velden zijn uitermate geschikt voor de toepassing van solarinstallaties. Naast veel vierkante meters bieden ze immers ook alle ruimte om de installaties altijd in de meest gunstige hoek ten opzichte van de zon te plaatsen! Mocht uw woning dus niet voldoende dakoppervlak hebben of nèt een ongunstige ligging ten opzichte van de zon dan is dit mogelijk een oplossing voor uw situatie! Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn!

Meer informatie over zonnepanelen

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel rendement u daarmee wint? Wij komen graag uw situatie bekijken en u een vrijblijvend advies geven!

Offerte aanvragen Bel Stap Zon Elektra op 026 – 47 22 928 Bezoek Stap Zon Elektra